Besplatno online predavanje: Bazične sposobnosti za obradu emocija

Predavač: Emilija Stamenković, doktor medicine, OLI psihoterapeut i edukator

Bazične sposobnosti za obradu emocija su kao unutrašnji softveri kojima naša psiha obrađuje emotivne informacije.
 U OLI metodu ih posmatramo kao osnovne alatke za život i zovemo ih sposobnosti jer se na njima može raditi, mogu se razvijati i unapređivati. Ako neka od ovih sposobnosti nije dovoljno razvijena, to je kao da postoji „virus“ u računaru, u našem unutrašnjem softveru i to dovodi do disfunkcionalnih emocija, pogrešnog opažanja i tumačenja odnosa sa sobom, drugima i svetom.

Pozivamo vas na besplatno predavanje u kome ćete imati priliku da više saznate o bazičnim emocionalnim sposobnostima ili kompetencijama i njihovoj važnosti da zrelo volimo i radimo.

Pričaćemo o osam bazičnih sposobnosti za obradu emocija:

  • celovitost i konstantnost objekta,
  • neutralizacija i mentalizacija,
  • tolerancija na frustraciju,
  • tolerancija na ambivalenciju,
  • volja
  • inicijativa.

Nedostatak nekih od ovih kompetencija često ume da se prelije na kvalitet našeg života, na osećaj zaglavljenosti u nekom trenutku, na pogrešne poslovne ili partnerske izbore…

Predavanje će biti prilika da zajedno sastavimo slagalicu od ovih osam sposobnosti, da za svaku uvidimo šta nam donosi, ali šta i odnosi u slučaju da je nemamo potpuno izgrađenu.

Pored teorijskog dela, očekuje vas i jedna vežba, koja će poslužiti da otkrijemo koliko ste zaista celoviti i kako sagledavate sebe.

Informacije o besplatnom predavanju

Datum: 9. novembar 2022. (sreda)
Vreme: 19:00-20:30h

Na samom kraju predavanja biće predstavljen i iskustveno-edukativni program o bazičnim sposobnostima za obradu emocija koji se realizuje od novembra do februrara, čiji je autor i realizator Emilija Stamenković.

Cilj ovog programa je da bolje upoznate sebe i svoje slabosti i snage uz podršku mentora, ali i grupe. I ujedno, nađete svoje kordinate za dalji proces ličnog rasta i razvoja. Više o programu možete saznati OVDE.

Više o predavaču

Moje ime je Emilija Stamenković, po struci sam lekar i psihodinamski psihoterapeut u superviziji. Interesovanje za unutrašnje procese i razumevanje različitih obrazaca ponašanja, poveli su me na put edukacije za integrativnog psihodinamskog psihoterapeuta u OLI centru. Kako i sama dolazim iz pomagačke profesije, završetkom studija medicine, nastavila sam dalje usavršavanje i u psihoterapiji.

Obrazovanje i lično usavršavanje, predstavljaju važan aspekt mog života. Tako sam nastavila svoj put usavršavanja kroz edukaciju za EMDR terapeuta (Eye Movement Desensitization and Reprocesing therapy). Kroz svoju privatnu praksu, stekla sam bogato iskustvo u radu sa klijentima, dok sam u proteklih par godina realizovala brojne radionice i treninge iz različitih psihoterapijskih tema.

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu