Besplatan vebinar: Šta je ispod površine?

Vebinar o asertivnoj komunikaciji iz psihodinamskog ugla

Autor i voditelj vebinara je dr Maja Rueger, psihoterapeut i life coach, autor OLI psihodinamskog treninga asertivne komunikacije za instruktore. 

Ako čitate opis ovog vebinara, sigurno vas interesuju veštine komunikacije! Možda ste svesni da vam je komunikacija kamen spoticanja u odnosima ili želite da je unapredite ili pak tražite nešto novo što bi poboljšalo vašu efikasnost kao kouča, psihoterapeuta, savetnika, menadžera...

Moguće da ste i pohađali neke kurseve, čitali knjige o komunikaciji, ’kopirali’ druge koje smatrate uspešnim komunikatorima. 

Sve je to od koristi... sem onda kad nije. 😊

A najčešće nije jer je svako od nas poseban i jedinstven. Različiti okidači nas razljute, učine bolećivim, nekada ranjivim, tužnim, tvrdoglavim, sarkastičnim, ali i razneže nas, okuraže... Džaba vam u takvim situacijama što znate KAKO BI TREBALO, jer kad vas obuzme neka takva emocija, radite ono što ’vam padne’, nema mnogo kontrole i razmišljanja.

Zamislite scenario: Dečko vam prepričava neku bezazlenu situaciju, slušate i u vama raste uznemirenost, ne razumete zašto se tako osećate, svesni ste da je to neka obična pričica sa posla, ali kad on završi – vi prasnete iznervirano i pokrenete veliku svađu. Zašto?

Ispada da ono što ste naučili na prethodnim kursevima asertivne komunikacije, nije imalo efekta.

Ovaj vebinar će vam pomoći da dođete do cilja: otkrijete te nesvesne faktore koji vas ometaju da budete uspešni u komunikaciji.

U tome je razlika između Psihodinamskog kursa asertivne komunikacije i svih drugih!

Iza svakog ponašanja stoji neki motiv, a poznavanje psihodinamike vam omogućava da ga prepoznate i radite na njemu.

Dakle, dragi moji, to što ste pročitali 20000 stranica knjiga o komunikaciji, slušali kurs koji vas je učio da koristite neke modele, ako su vas učili da će problem u odnosu nestati ako ga nazovete drugim imenom, da će i vama vrata uspeha biti otvorena kad kopirate „uspešne“, ZNAJTE DA TO RETKO FUNKCIONIŠE TAKO!

Korisno je poznavati tehnike, modele, imati različite komunikacijske alate, ali sve to vam malo vredi ako ne posedujete razvijene psihološke sposobnosti koje vam (NE)dozvoljavaju da te modele i tehnike koristite.

Zašto kod nekih te tehnike pomažu, a kod vas ne, koji su razlozi što ste agresivni, pasivni ili pasivno agresivni, šta vam fali pa ne možete biti asertivni, i uopšte,
zašto je vaša komunikacija takva kakva jeste, saznaćete na vebinaru
Šta je ispod površine?,
gde ćemo se baviti asertivnom komunikacijom iz psihodinamskog ugla.

Da li mislite da znate sve o komunikaciji? 

Poslušajte ovaj vebinar i uverite se da ima šta još da naučite!

Tokom vebinara moći ćete u četu da postavljate pitanja na koja ću kasnije odgovarati, a možete i sami da postavite pitanje, date primer pa da zajedno razrešimo neku problemsku situaciju u kojoj ste se našli. 

Informacije o vebinaru

Datum: 8.2.2024. (četvrtak)

Vreme: 18:00-20:00h

Vebinar je besplatan i realizuje se online, putem Zoom platforme.

Pogledajte snimak vebinara:

Link za praćenje vebinara biće poslat na dan održavanja, putem mejla koji ste ostavili u prijavi.

Dobro došli!

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu