Nenad Mišković

Diplomirani pedagog

Diplomirani pedagog, master menadžer u obrazovanju, psihoterapeut i kouč OLI integrativnog psihodinamskog pravca.

Potpredsednik Evropskog saveta za koučing i mentorstvo Srbije (EMCC Srbije), član Upravnog odbora Evropskog saveta za koučing i mentorstvo (EMCC Global), član Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing (UPSKS).

Izvršni dikrektor Instituta za učenje i razvoj.

Autor i realizator više edukativnih programa akreditovanih od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing (UPSKS): Trening za trenere, Leadership program, Strateško upravljanje karijerom, HR MasterClass…

Sertifikovani trener i predavač međunarodnih tela sa višegodišnjim iskustvom u dizajniranju, planiranju i realizaciji treninga programa, namenjenih prevashodno ekspertima, menadžerima i donosiocima odluka.

Većinu svog radnog iskustva proveo na HR menadžerskim pozicijama u različitim industrijama i organizacionim strukturama. Imao ključnu ulogu u razvoju kompanija definišući nove, unapređujući postojeće HR procese i uspostavljajući koučing kulturu, kulturu inovacija i razvoja ljudi. Usko specijalizovan u oblasti razvoja organizacija kroz razvoj pojedinaca i timova.

Psihoterapijski, koučing i savetodavni rad sprovodi sa odraslima, parovima, decom i grupama.

Kontakt:

tel: +381 63 539 402

e-mail: nenad.miskovic@personaldevelopment.rs       

web: https://personaldevelopment.rs 

Ln: https://www.linkedin.com/in/nenad-mi%C5%A1kovi%C4%87-a28560b6/ 

FB: https://www.facebook.com/psihoterapeutnenadmiskovic/ 

Instagram: https://www.instagram.com/psihoterapeut_miskovic/ 

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu