Nebojša Jovanović

Magistar psihologije

Magistar psihologije, psihoterapeut, savetnik i life coach sa nacionalnim i evropskim sertifikatima (EAC, EMCC), edukator i supervizor. Već tri decenije uspešno se bavi psihoterapeutskim radom. Osnivač je novog psihoterapijskog pravca – O.L.I. integrativne psihodinamske psihoterapije i, već duži niz godina, edukuje buduće psihološke savetnike, psihoterapeute i life coacheve iz ovog metoda. Predsednik je O.L.I. centra, Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, Sekcije za psihoterapiju, savetovanje i koučing Društva psihologa Srbije, Biofidbek asocijacije Srbije.

Objavio je romane:  „Biti jedno” – romansiranu psihoanalizu (Esotheria, 1998; Beoknjiga, 2001), „Susret” (Beoknjiga, 2001) i „Nečujna muzika postojanja” – ljubavno-naučni roman (Narodna knjiga, 2006); humorističko-psihoanalitičke eseje: „O zvocanju i ljubavi” (Beoknjiga, 2002) i „O zavođenju i ljubavi” (Beoknjiga, 2003); zbirke humorističke poezije: „Humor na mozgu” (Ošišani jež, 1998) i „Kokice” (Plato, 2000), koje su objedinjene u izdanju „Zbirka lekovitih gluposti” (Beoknjiga, 2004); stručnu knjigu iz oblasti psihofiziologije: „Kako se naštimovati uz pomoć biofidbeka” (Centar za primenjenu psihologiju, 2005) i stručne knjige iz oblasti psihologije: „ADD/ADHD – Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece” (Centar za primenjenu psihologiju, 2006; Beoknjiga, 2009), „Psihologija uspeha – živeti ili životariti” (Narodna knjiga, 2006; Beoknjiga, 2009), a kao koautor sa koleginicom Renatom Senić „Strah od života – o anksioznosti i paničnim napadima” (Beoknjiga, 2011).

Pored edukacija iz O.L.I. metoda, biofidbek i neurofidbek metoda, Nebojša Jovanović drži i brojne edukacije, predavanja, seminare i radionice iz različitih oblasti psihologije uspeha: motivacione seminare i predavanja, seminare o taktikama i strategijama uspeha u biznisu, sportu, finansijama, ličnom razvoju, emotivnim vezama, braku, roditeljstvu… Seminari „Deficit pažnje i hiperaktivnost dece” i “Agresivnost dece i omladine” akreditovani su od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Većinu ovih aktivnosti sprovodi sa svojom suprugom, ćerkom i saradnicima, preko organizacija čiji je suosnivač – Akademije uspeha i O.L.I. centra. Živi i radi u Beogradu.

Kontakt:

e-mail: jnebojsa1@gmail.com 

FB: https://www.facebook.com/nebojsa.jovanovicOLI       

https://www.facebook.com/nebojsa.jovanovic.374

https://www.facebook.com/nebojsa.jovanovicnoviprofil

Instagram: https://www.instagram.com/nebojsa.jovanovic.374/?hl=en  

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu