Mirjana Kokerić

Diplomirani matematičar za računarstvo i informatiku

Diplomirani matematičar za računarstvo i informatiku, sertifikovani kouč O.L.I. psihodinamskog integrativnog metoda, koučing edukator i supervizor.

Član je Upravnog odbora EMCC Srbija za odnose sa javnošću, akreditovani kouč i mentor kod EMCC Global na practition nivou i licencirani član UPSKS-a. Aktivna je u radnoj grupi UPSKS-a za promociju nacionalnog udruženja.

Autor je kraćih programa edukacija akreditovanih kod Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije: „Trening razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija“, „Trening psihologije uspeha – iskustveni kurs“ i „Trening psihologije uspeha – instruktorski kurs“.

Autor je sledećih online priručnika: „Razvojna radionica – Razvojna učionica“ za rad sa učenicima, „1000 pitanja za život“, „Emocionalno napredovanje – možeš i ti“, kao i sledećih onlajn seminara: „Emocionalno napredovanje“, „Prevencija konfliktnih situacija“ i „Razvoj samopoštovanja“. Takođe je realizator brojnih radionica i obuka za razvoj mekih veština i razvoj bazičnih sposobnosti za obradu emocija.

Autor je i seminara stručnog usavršavanja za zaposlene u prosveti koji su bazirani na primeni koučinga O.L.I. metoda. Kreator je kraće obuke za koučeve početnike: „Kako početi rad sa klijentima”.

Pored nastavničkog posla koji obavlja, od 2014. godine aktivna je u koučing pozivu i to pretežno u online koučingu.

Kontakt:

e-mail: mirjana.kokeric@gmail.com     

web: https://mirjanakokeric.wordpress.com/ 

Ln: https://www.linkedin.com/in/mirjanakokeric/ 

FB: https://www.facebook.com/razvojnaradionica/ 

Instagram: https://www.instagram.com/mirjanakokeric/ 

X: https://twitter.com/MirjanaKokeric 

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu