Jovana Trbojević Jocić

Doktor psiholoških nauka

Doktor psiholoških nauka i psihoterapeut O.L.I. integrativnog psihodinamskog pravca. 

Autor je preko 30 naučnih i stručnih radova, učesnik brojnih nacionalnih i međunarodnih naučnih konferencija. Uža oblast interesovanja joj je razvojna psihologija sa akcentom na interpersonalnim odnosima i razvojnim zadacima i krizama i psihologija sporta. 

Koordinator je u različitim projektima usmerenim ka istraživanju procesa emocionalnog i socijalnog razvoja dece i odraslih, kao i unutrašnjih procesa sportista. Dopisnik je za dnevne listove „Politika“, „Danas“, „Dnevnik“, kao i za različite portale. Osnivač je i rukovodilac sajta i Facebook stranice „Glavologija“. 

Poseduje veliko iskustvo u radu sa problemima motivacije, razvojnim krizama, partnerskim i socijalnim odnosima itd. Bavi se individualnim i grupnim savetovanjem. 

Psiholog je Kajakaške reprezentacije Srbije, a sarađuje je sa klubovima i sportistima iz individualnih i kolektivnih sportova na unapređenju psihološke spremnosti. Recenzent je nekoliko naučnih časopisa, koautor knjige „Psihologija sporta“ (Novi Sad: Filozofski fakultet, 2020) i autor knjige „Izazovi omladinskog sporta: Odustajanje od bavljenja sportom“ (Beograd: Zadužbina Andrejević, 2021).

Kontakt:

e-mail: jovana.trbojevic88@gmail.com 

web: www.glavologija.wordpress.com 

Instagram: https://www.instagram.com/glavologija/

 

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu