Milana Lazarević

Diplomirani sociolog

Diplomirani sociolog i psihoterapeut O.L.I. integrativnog psihodinamskog pravca.

Zvanje diplomiranog sociologa stekla je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a trenutno je na završnoj godini studija psihologije na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

Tokom 2016. godine osnovala je porodični centar „Odrastanje“ koji se bavio pružanjem psihološke podrške roditeljima, edukacijom dadilja i posredovanjem između dadilja i roditelja, a u periodu od 2017. do 2021. godine radila je u srednjoj školi kao nastavnik predmeta Sociologija, Ustav i prava građana i Jezik, mediji i kultura.

Znanja i veštine sticala je u volonterskom i profesionalnom radu sa decom i osetljivim grupama. Učešćem u projektima stekla je bogato iskustvo u individualnom i grupnom radu na osnaživanju potencijala individue. Od značajnijih, ističu se rad na projektu  „Svratište za decu ulice“ i projektu „Terenski rad sa decom ulice“ u saradnji sa Ekumenskom humanitarnom organizacijom, kao i na projektu „Ojačavanje porodice“ u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici. 

Privatnu praksu psihološkog savetnika započela je 2015. godine, a od 2017. radi kao psihoterapeut pod supervizijom sa klijentima svih generacija i sa različitim vrstama problema. Poseduje Evropsku i nacionalnu akreditaciju za psihološkog savetnika od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije (UPSKS) i Evropski sertifikat za akreditaciju savetnika (EcAcc).

Tokom svog profesionalnog rada, neprekidno se stručno usavršava putem različitih seminara i taj kontinuitet održava i danas.

Trenutno živi i radi u Beogradu.

Kontakt:

tel. +381 60 668 19 85

e-mail: milana.lazarevic1@gmail.com 

Instagram: https://www.instagram.com/milana.psiholosko.savetovanje/ 

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu