Webinar: Psihoterapeut za desetku - principi, procesi i sadržaj u psihoterapiji

Autor i predavač: Nebojša Jovanović, psihoterapeut, osnivač OLI centra i OLI metoda

Na webinaru psihoterapeut za šesticu govorio sam vam o tome šta psihoterapeut stvarno mora znati, umeti i integrisati u svoju ličnost da ne bi potencijalno bio štetan za svoje klijente. Koje bazične vrednosti je integrisao u sebe. Tek sa tim, on je ljudsko biće koje može podsticati razvoj drugih ljudi.

A za desetku? Do desetke on, nošen bazičnim vrednostima, istinoljubivošću i poštovanjem autonomije druge osobe, sposobnošću da uspostavi odnos poverenja, stiče iskustvo kroz razumevanje različitih ljudskih problema, sigurnost, teorijska i metodološka znanja.

Nauči da uči klijente kako da bolje razumeju sebe, poslože sadržaje svoje životne priče, svoje odnose sa drugima, shvate da su bolji nego što su mislili i da mogu da žive bolje nego što su živeli do sada.

A onda mu se sva ta znanja iskristališu da uviđa ključne procese i principe koji stoje iza tih sadržaja, priča, događaja…Principa nema puno, a sadržaja je obilje. Kao i u svemu. U bilo kojoj nauci. Ko razume principe, mnogo se lakše snalazi u brojnim ispoljavanjima tih principa kroz šarenolikost sadržaja. Princip je isti, poručio nam je Đole, sve su ostalo nijanse.

Kako se prate procesi uporedo sa sadržajima koje nam klijent priča, kako se prepoznaju principi koji upravljaju tim procesima, kako se kristalizuju znanja o čoveku u kristalno jasnu sliku o načinima na koji se može podstaći njegov razvoj… reći ću vam na ovom webinaru. Dragi moji psihoterapeuti, savetnici, koučevi, edukanti… dobro došli na novi nivo.

- Nebojša Jovanović

Informacije o webinaru

Datum: 25. maj 2023. (četvrtak)

Vreme: 18:00-21:00h

Webinar se realizuje online.

Cena webinara: 2000 RSD

Webinar će biti sniman i svi učesnici će dobiti snimak webinara koji je dostupan narednih 30 dana.

Nakon popunjene prijave, instrukcije za uplatu dobićete putem mejla.

Link za praćenje webinara biće poslat svim učesnicima na dan webinara.

Biografiju predavača možete pročitati OVDE.

Dobro došli!

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu