Webinar: Ljubavne zavrzlame i raspetljavanje kroz psihoterapiju

Autor i predavač: Nebojša Jovanović, psihoterapeut, osnivač OLI centar i OLI metoda


Kad je čuveni teoretičar ljubavi Bajaga otpevao ono čuveno „Ol vi nid iz lav, tam ta ra ta ta…“ svi su zapamtili i obratili pažnju na prvi deo rečenice, a niko se nije ozbiljnije pozabavio drugim delom: onim: tam ta ra ta ta…

Šta je sve to što komplikuje naše ljubavne živote i dovodi do toga da se mnogi osećaju povređenima zbog iste te ljubavi koja nam je svima potrebna?

Na ovom webinaru pričaćemo o tom tam ta ra ta ta: o tome kako biramo partnere sa kojima će ljubav biti komplikovana, kako nadalje komplikujemo svojim nesigurnostima i manipulacijama i pogrešnim predstavama o tome šta je ljubav.

Mnogo se ljudi javlja na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. Kako upadamo u te ljubavne zavrzlame, kako ih otpetljavamo kroz proces psihoterapije, kako uviđamo sopstvene nedostatke u zreloj sposobnosti za ljubav, koji su preduslovi za zrelu sposobnost za ljubav, kompetencije koje treba razviti da bi se volelo bez previše onog tam ta rata tam

Govorićemo o potrebi za simbiozom, edipovom kompleksu, narcizmu i ljubavi, neprijateljima i saveznicima zrele ljubavi… sve će to biti teme ovog webinara, sa puno primera od kojih neki imaju i hepi end.

Vidimo se na webinaru… tam ta rata tam.

Nebojša Jovanović

Informacije o webinaru

Datum: 30. jun (četvrtak)
Vreme: 18:00-21:00h
Cena webinara: 2000 RSD

Uplate iz inostranstva se vrše putem PayPal-a i cena webinara je 20€ sa uračunatom provizijom.

Webinar se realizuje online, putem ZOOM platforme.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem mejla oliedukativnicentar@gmail.com

Dobro došli!

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu