O zvocanju i ljubavi & O zavođenju i ljubavi

Autor: Nebojša Jovanović

400 рсд

Opis knjige

Zašto žene zvocaju? Teško metafizičko dijalektičko pitanje na koje niko do sada nije pokušao da da sveobuhvatan odgovor. Evo napokon jedne knjige koja utire put ka razumevanju fenomena zvocanja.

U ovom psihoanalitičko-humorističkom eseju pronaći ćete odgovore na neka značajna pitanja o muško ženskim odnosima. Nebojša Jovanović, psiholog-psihoterapeut, stručnjak koji je čuo nekoliko hiljada bračnih priča, pranosi nam svoje dugogodišnje iskustvo bračnog savetnika na neobičan, duhovit, ponekad komičan način.

U ovoj smešno ozbiljnoj, ili ozbiljno smešnoj studiji autor nam govori o sedam muških smrtnih grehova, o deset velikih ženskih istina i zapovesti, o muškim planetarnim glupostima izrečenim o ženama. Poput pravog naučnika, on zvocanje tretira kao metod.

Treba ozbiljno shvatiti i autorovu ideju da se zvocanje proglasi za plemenitu borilačku veštinu, da se napravi kodeks i uvedu pravila zvocanja. Po ugledu na krate, trebalo vi uvesti prvi „Zvocate“ klub, animirati talentovano članstvo, organizovati turnire… A talenata svakako imamo!

Ovo je knjiga koja ne razdvaja, već miri. Igra duha koja unosi šaljive note i opuštene melodije u često napete i disharmonične odnose između polova.

O zavođenju i ljubavi”

Zar smo svi mi zavedeni, pitaćete se ćitajući ovu knjigu. Autor pokušava da nam pokaže kako je naša civilizacija zavodnička, i kako se zavođenje uvlači u sve oblasti života. Od društva, demokratije, preko medija, do porodice, odnosa između polova, roditeljstva, škole…

Da li se zavođenjem može doći do ljubavi? Da li je zavođenje izdaja? Može li se izdajom doseći ljubav? Koje su najveće iluzuje čovečanstva? Ovo su neka od pitanja na koja će vam biti ponuđen odgovor, ili ćete biti navedeni da postavite nova pitanja.

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu