Ukoliko želite da se upoznate sa O.L.I. psihodinamskim, integrativnim metodom, pozivamo vas na promotivno predavanje gde će vam Nebojša Jovanović, osnivač OLI metoda i psihoterapeut ispričati kako je došao na ideju da napravi OLI metod i kako metod u stvari „radi“. Zašto je u fokusu metoda rad sa dubinskim sadržajima, odnosno šta to znači psihodinamski i na čemu se bazira integracija više pravaca kako biste u radu sa ljudima imali širi dijapazon znanja i alata za individualnu situaciju.

Predavanje će biti održano online.
Link za prijavu
Datum: 28.08.2020. (petak)
Vreme: 19:00h

Nakon prijave, dobićete link za praćenje predavanja na mejl koji ste naveli u prijavi.

Naziv O.L.I. je akronim od reči Otkrivanje Lične Istine (Otklanjanjem Lažnih Informacija). Teorijsko metodološka podloga metoda usmerena je na sticanje znanja i kompetencija koje omogućavaju individualni pristup klijentima, a u cilju da klijentu budemo saputnik do Lične Istine ili onoga što u OLI-ju zovemo Autentična ličnost. Verujemo da je svaka osoba autentična i da je „kičmeni stub“ autenitčnosti razvijena (zrela) sposobnost za ljubav i rad, a sredstvo kojim stižemo tamo je istina. Nešto više o metodu možete pročitati ovde

Iz OLI metoda se možete edukovati za tri profesije:
psihoterapeut
psihološki savetnik
kouč (life coach)

OLI metod je akreditovan od strane Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije, verifikovan u Sekciji za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Društva Psihologa Srbije.

Dobro nam došli!

7+