vezaDa li se pitate: Šta je potrebno da znam i uradim da bih ostvario/la istinski zadovoljavajuću vezu? Ako želite odgovore na to pitanje, na pravom ste mestu. Napraviti pravu uspešnu ljubavnu vezu jeste nešto što je u vašim rukama. Dobra vest je da se to može naučiti. «Loša» vest je da je to ozbiljan «posao» koji zahteva znanja i veštine. Ta znanja i veštine možete dobiti na ovom seminaru.

Naučićete: Kako da otkrijete svoje stvarne potrebe, motive za izbor partnera, i jasno definišete ciljeve vaše veze. Govorićemo o najčešćim greškama pri izboru, o «mitovima» sa kojima ulazimo u odnose, o tipičnim greškama koje narušavaju odnose, o različitosti percepcija muškaraca i žena, o načinima za prevazilaženje razlika, o uticaju odnosa prema samom sebi na vezu. Govorićemo o tipičnim problemima koji se javljaju u braku i kako ih prevazići. Dobićete preporuke za konstruktivno građenje odnosa u kojima se razvijaju oba partnera.

Ciklus obuhvata Svaka radionica traje 15 sati, raspoređeno u tri petočasovne radionice i cena je 5 evra sat. Na radionicama se razrađuje primena stečenih znanja u vezi.