Ivana Paunović

Diplomirani psiholog , psihoterapeut i edukator

Edukator je O.L.I. Integrativnog psihodinamskog metoda u oblasti savetovanja, psihoterapije i life i poslovnog koučinga.

Član izvršnog i upravnog odbora evropske Asocijacije za savetovanje (EAC).

Nacionalni predstavnik Udruženja za psihoterapiju savetovanje i koučing Srbije pri Evropskoj asocijaciji za savetovanje.

Kreira i vodi brojne treninge, radionice, predavanja i seminare iz oblasti psihologije i psihoterapije, na teme komunikacije, liderstva, ličnog razvoja, “kontraveština”, sposobnosti za ljubav i rad, psihologije uspeha i td.

Član: EMCC-Sr. Evropski Savet za Koučing i Mentrostvo Srbija, EAIPP- Centar za Integrativnu Psihodinamsku Psihoterapiju, UPSKS- Udruženje za psihoterapiju savetovanje i koučing, EAC_ Evropska asocijacija za savetovanje, EIPCM Centar za integrativni psihodinamski koučing i mentoring.

Jedna je od moderatora i realizatora seminara ličnog razvoja, namenjenih prosvetnim radnicima, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Autorka brojnih tekstova za psihološke dodatke štampanih medija.

Učestvovala je u projektima i istraživanjima na institutu za psihijatriju u Novom Sadu ,Beogradu, Domu za nezbrinuti decu sa posebnim potrebama, Sremčica, Institutu za bolesti zavisnosti, Drajzerova, Beograd, kao i Institutu za bolesti zavisnosti, Gornjačka , Beograd i dr. Učesnik UNICEF projekta- psihološka pomoć za decu i porodice.

Psihoterapijski, koučing i savetodavni rad sprovodi sa odraslima, parovima, decom, adolescentima i grupama.

Kontakt:

tel: +381 60 40 55 605 ,

e-mail: ivnpaunovic@yahoo.com 

web: http://psihoterapijaoli.com/  I www.ivanapaunovic.com

blog: http://psiholosko-savetovaliste.blogspot.com// 

0