Naša Ivana Paunović, u svojstvu člana upravnog i izvršnog odbora Evropske asocijacije za savetovanje EAC je u Atini, sa Grčkom asocijacijom za savetovanje organizovala godišnju konferenciju.

U saradnji sa Dirkom Rorhom iz Nemačke (predsednikom EAC-a) i Evom Metalidi iz Grčke (potpredsednicom EAC-a), Ivana Paunović je održala uvodni pozdravni govor u kom su govorili o misiji i viziji EAC-a koja ima za cilj jačanje položaja svakog psihološkog savetnika u Evropi. Plod tog rada jeste mogućnost, da svaki savetnik, koji se edukovao u bilo kojoj državi Evrope, može svoj rad neometano da sprovodi bilo gde u Evropi.

Pozvali su članove Grčke asocijacije za savetovanje da dođu u Beograd, na predstojeću konferenciju zakazanu za 7. i 8. decembar 2019. godine, kako bismo tako povezani ujedinjenim snagama delili međusobna iskustva i zajedno učili.

Generalna skupština Evropske asocijacije za savetovanje, koja se sastala u Atini, svoj rad će nastaviti i u Beogradu 7. i 8. decembra.

Ovom prilikom, prenosimo poziv EAC-a svim zainteresovanima u regionu i Evropi, za susret u Beogradu.

Prijave za kongres u Beogradu vrše se na upskskongres@gmail.com

Rane prijave, do 10. novembra su omogućene po povlašćenoj ceni od 30 evra (za članove UPSKS-a, studente i edukante) i 40 evra (za sve ostale)  za oba dana kongresa.

Plan i program rada kongresa dostupan je na sajtu Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije na linku

Dobrodošli!