Ivana Paunović

Diplomirani psiholog

Diplomirani psiholog i psihoterapeut O.L.I. integrativnog psihodinamskog pravca.

Članica je O.L.I. centra od 2007. godine. Članica je izvršnog i upravnog odbora Evropske asocijacije za savetovanje (EAC), upravnog odbora Evropske asocijacije za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju (EAIPP), Evropske asocijacije za integrativni koučing i mentorstvo (EAIPCM), Evropskog saveta za koučing i mentorstvo Srbija (EMCC Srbija) i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing (UPSKS). Nacionalna je predstavnica Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije pri Evropskoj asocijaciji za savetovanje.

Kreira i vodi brojne treninge, radionice, predavanja i seminare iz oblasti psihologije i psihoterapije, na teme sposobnosti za ljubav i rad, kreativnosti, komunikacije, liderstva, ličnog razvoja, „kontraveština”...

Između ostalog, osnovala je i ciklus radionica: „Kreativni pristup životu", koje predstavljaju spoj psihologije i umetnosti, kao što su gluma, vajarstvo…

Jedna je od moderatorki i realizatorki seminara ličnog razvoja, namenjenih prosvetnim radnicima, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Autorka je brojnih tekstova o značajnim psihološkim temama za različte štampane i virtuelne medije. 

Učestvovala je u projektima i istraživanjima u okviru Klinike za psihijatriju u Novom Sadu, Klinike za psihijatriju u Beogradu, Ustanove za decu i mlade u Sremčici, Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj u Beogradu i Savetovališta za alkoholizam u Gornjačkoj u Beogradu. Učesnica je UNICEF projekta psihološke pomoći za decu i porodice.

Psihoterapijski, koučing i savetodavni rad sprovodi sa odraslima, parovima, decom i grupama.

Kontakt:

tel: +381 60 40 55 605 

e-mail: ivnpaunovic@yahoo.com  

web: https://psihoterapijaoli.com/  

blog: http://psiholosko-savetovaliste.blogspot.com// 

FB: https://www.facebook.com/ivanapaunovic.psihoterapeut 

https://www.facebook.com/psiholoskisvetivanapaunovic

Instagram: https://www.instagram.com/psiholoskisvet/ 

0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu