Upis nove generacije je u toku!

U toku je upis nove generacije psihoterapeuta, psihoterapijskih savetnika i psihodinamskih koučeva OLI metoda. Edukativne grupe kreću na jesen 2024.

Pročitajte više
Edukacija za savetnike i psihoterapeute drugih pravaca iz OLI integrativne, psihodinamske psihoterapije

Program profesionalnog usavršavanja (CPD) iz OLI metoda namenjen psihoterapeutima i savetnicima drugih psihoterapijskih pravaca.

Pročitajte više

Mi smo OLI edukativni centar

O.L.I. Centar za integrativnu, psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing je strukovno udruženje osnovano sa ciljem da razvija teoriju i praktičnu primenu O.L.I. metoda u oblasti psihoterapije, savetovanja i koučinga. Osnovne delatnosti centra su edukacije kandidata za savetnike, psihoterapeute i koučeve, kao i kraće edukacije trenera za primenjene programe zasnovane na O.L.I. metodu. Pored edukacija, aktivnosti centra su i istraživački rad, empirijska provera O.L.I. metoda i teorije, organizovanje stručnih skupova, izdavanje stručnih i naučnih publikacija, održavanje visokih etičkih i stručnih standarda rada članova.

Psihoterapija

Program edukacije koji vodi do zvanja Akreditovanog psihoterapeuta u Srbiji (UPSKS)i Akreditovanog integrativnog psihoterapeuta u Evropi (EAIPP)
Saznaj više

Savetovanje

Program edukacije koji vodi do zvanja Akreditovanog psihološkog savetnika u Srbiji (UPSKS) i Akreditovanog psihološkog savetnika u Evropi (EAC)
Saznaj više

Koučing

Program edukacije koji vodi do zvanja Akreditovanog kouča u Srbiji (UPSKS) i u Evropi (EAIPCM) i nudi mogućnost članstva u EMCC
Saznaj više
10
akreditacija i sertifikata
34
edukacije i programa
5
država u kojima smo prisutni
400
aktivnih edukanata

Edukatori

Pogledajte spisak svih edukatora

Postanite naš volonter

Ukoliko želite da se uključite u rad udruženja i doprinesete razvoju OLI metoda, to možete uraditi popunjavanjem prijavne forme.
Prijavi se
0
рсд 0 ставки

Нема производа у корпи.

crossmenu