Nedelja25 Februar 2018

Životne strategije

strategijaDa li ste vi uspešni u igri zvanoj život? Živite ili životarite? Naučite da kreirate svoje uspešne životne strategije Šta obično odgovarate ljudima kada vas pitaju: «Kako si, kako živiš, kako ti ide u životu?». Mi najčešće čujemo odgovore kao što su «Taljigam nekako», «Gura se nekako...» «Onako kako mora...», «Životarim, kao i svi ostali...», «Srednje žalosno», Za uspeh u svim bitnim kategorijama života potrebne su vam dobre životne strategije. Na ovom seminaru možete naučiti kako da ih kreirate i primenite u životu-u poslu, finansijama, emotivnim vezama, braku, roditeljstvu, zdravlju i vitalnosti.
Naučićete: Kako izvršiti sistematsku samoprocenu? Koji su najčešći uzroci neuspeha i uspeha. Metode kreiranja uspešne životne strategije. Postavljanje ciljeva. Određivanje prioriteta. Analiza ciljeva i definisanje zadataka. Upravljanje vremenom. Akcioni plan. Kako sačiniti efikasan ugovor sa samim sobom.Opširnije

Prijave i informacije:
Tel: 060 334 29 65
Mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Autentična ličnost

alDa li koristite ogromne potencijale svoje autentične ličnosti? Autentična ličnost je deo vas koji nije definisan vašim poslom, funkcijom ili ulogom. Ona je mešavina vaših talenata, veština, sposobnosti, interesovanja, darova, spoznaja i mudrosti. Znate li kakva je vaša autentična ličnost? Život nedosledan vašoj autentičnoj ličnosti stvara osećaj praznine, sveprisutno osećanje da niste potpuni. To osećanje možda pokušavate da potisnete raznim utehama kao što su cigarete, piće, preterani rad ili konzumiranje hrane, preterano ulaganje sebe u partnera ili decu...Tako pokušavate da popunite rupu koja je nastala gubitkom vaše autentične ličnosti.

Naučićete: Kako da otkrijete i afirmišete vašu autentičnu ličnost. Koliko odstupate od svojih punih potencijala. Otkrićete odsudne trenutke, odlučujuće izbore i centralne ljude koji su vas formirali takve kakvi ste sada. Promenićete sliku o sebi i osloboditi snažnu kreativnu energiju.

Ciklus obuhvata Svaka radionica traje 15 sati, raspoređeno u tri dana, na kojima ćete se direktnije upoznati sa svojom autentičnom ličnošću. Opsirnije

Izdanja

Newsletter

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama...

RSSFacebookTwitter

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки