Nedelja25 Februar 2018

Uvodni modul edukacije

Poštovani prijatelji,

U Beogradu se održava poslednji uvodni modul sertifikovane edukacije u ovoj godini, iz OLI integrativnog psihodinamskog metoda za buduće life coacheve, psihološke savetnike i psihoterapeute.

Pozivamo vas da se kroz intenziv kurs upoznate sa osnovama rada sa klijentima zasnovanim na OLI metodu; različitim tehnikama Otkrivanja Lične Istine i rada na sebi i drugima, bazičnim sposobnostima i kontra-sposobnostima i drugim konceptima koji su od suštinske važnosti za rad sa ljudima.

Dobićete priliku i da kroz rad na ličnim iskustvima upoznate OLI metod i primenite osnovne tehnike savremenog psihodinamskog načina pristupa čoveku.

*Nakon završenog uvodnog nivoa edukacije dobija se sertifikat uvodnog nivoa iz OLI Metoda i mogućnost nastavka edukacije u željenom pravcu (savetovanje/psihoterapija/life coaching).

NASTAVAK EDUKACIJE:

Ove godine u Beogradu, formirane su dve grupe koje se sastaju svakog I i III vikenda u mesecu. Svi oni koji završe uvodni modul i žele da nastave edukaciju bice raspoređeni u neke od ove dve grupe za dalji rad.

Sve edukacije iz OLI Metoda su akreditovane od strane Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i vode do EAC (Evropske asocijacije za savetovanje).
Vode do nacionalnog sertifikata akreditovanog "life coacha"/ psihološkog savetnika/ psihoterapeuta i članstva u EMCC (Evropski Savet za Koučing i Mentorstvo).

Ko se može prijaviti:
Uvodni modul mogu pohađati kandidati bilo kod obrazovnog profila!

Za dalju edukaciju na Bazični nivo:

-U edukaciju iz life coachinga se mogu uključiti kandidati bilo kog obrazovnog profila, više o trajanju:
http://www.olicentar.rs/index.php/edukacije/za-life-coacheve

-U edukaciju iz savetovanja/psihoterapije mogu se uključiti kandidati koji imaju diplomu nekog od fakulteta humanističkog usmerenja, kao i studenti tih fakulteta (psihologija, andragogija, medicina, pedagogija i dr.). Više o trajanju: http://olicentar.rs/index.php/edukacije/psihoterapeut

Veličina grupe: rad sprovodimo u malim grupama,.

Mesto održavanja:

Edukacija se odvija u prostorijama O.L.I. Centra u Gandijevoj 200, blok 44 Novi Beograd .

SUBOTA I NEDELJA: 26. i 27. novembar ,od 16h do 20h .

Promotivna cena uvodnog nivoa edukacije iz OLI Metoda iznosi 80 eura.

Informacije i prijave:

060/334 29 65 i 060/40 55 605
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobro došli!

Izdanja

Newsletter

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama...

RSSFacebookTwitter

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки